Legbordinstellingen

De voordelen van legbordstellingen
Legbordstellingen zijn populaire magazijnstellingen, dit komt doordat ze over een aantal belangrijke voordelen beschikken. Legbordstellingen zijn namelijk ideaal voor magazijnen waarin alle goederen op planken dienen te liggen en veelal handmatig worden opgeslagen. Een legbordstelling leent zich perfect voor goederen met verschillende artikelnummers, goederen die in een niet al te grote hoeveelheid dienen te worden opgeslagen en die een zeer variërende omloopsnelheid hebben. Een legbordstelling is opgebouwd uit verticale rekken die uit stevig materiaal bestaan en liggende panelen of legborden. Over het algemeen worden legbordstellingen vooral gebruikt voor de opslag van zware goederen of goederen die groot van omvang zijn. Legbordstellingen hebben verschillende instelbare niveaus die naar eigen voorkeur aangepast kunnen worden.

Materialen platen legbordstellingen
Bij opslagsysteem.nl heeft u een grote keuze wat betreft de materialen voor de legplaten van legbordstellingen. Zo kunt u kiezen voor hout, persplaat, kunststof of metaal. Legbordstellingen zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een lange levensduur. Onze legbordstellingen kunnen indien gewenst geheel voor u op maat maken zodat u de ruimte in uw magazijn optimaal kunt benutten. Tevens is het mogelijk om accessoires bij ons te bestellen die het gebruik van uw legbordstellingen nog gemakkelijker maken.

Nieuwe en gebruikte legbordstellingen
Ook is het mogelijk om een gebruikte legbordstelling bij ons te kopen. Legbordstellingen zijn vaak verstelbaar in hoogte en zijn daarom van zichzelf zeer flexibel. Dat maakt het mogelijk om ook voor een gebruikte legbordstelling te kiezen. Alle gebruikte legbordstellingen worden door onze deskundige medewerkers grondig gecontroleerd, zodat u ook van een grote veiligheid verzekerd bent bij gebruikte legbordstellingen. Gebruikte legbordstellingen zijn gunstiger geprijsd dat nieuwe legbordstellingen, maar ook nieuwe legbordstellingen zijn bij ons zeer voordelig.

Uw nieuwe of gebruikte legbordstellingen besteld u bij opslagsysteem.nl!
Wanneer u kiest voor nieuwe legbordstellingen kunnen deze indien gewenst geheel op maat gemaakt worden voor uw magazijn zodat de4 ruimte in uw magazijn optimaal benut wordt. Wilt u de goederen in uw magazijn veilig opslaan met een legbordstelling? Neem dan contact met ons op en wij zullen u van een passende offerte voorzien.