Palletinstellingen

De voordelen van palletstellingen
Palletstellingen zijn wellicht de meest toegepaste vorm van een opslag systeem. Dit komt doordat palletstellingen een groot aantal voordelen bieden voor de opslag van goederen. Palletstellingen zijn ten eerste geschikt voor een groot aantal goederen te stallen. Zeker wanneer de producten een groot aantal verschillende productnummers hebben zijn palletstellingen de meest ideale oplossing omdat palletstellingen het meest universele systeem zijn die een directe toegang tot ieder pallet bieden. Palletstellingen maken de controle van voorraden een gemakkelijke klus en verder zijn palletstellingen zeer gemakkelijk aanpasbaar. Zowel de hoogte als de breedte kan aangepast worden zodat palletstellingen binnen iedere ruimte passen en de palletstellingen naar de omvang van ieder artikel kunnen worden aangepast.

Soorten palletstellingen
Er zijn vele soorten palletstellingen. Zo zijn er bijvoorbeeld verplaatsbare palletstellingen die in railgeleide vloeren geplaatst kunnen worden, doorrolpalletstellingen, push-back palletstellingen en zelfdragende magazijnen. Afhankelijk van hoe bederfelijk de producten zijn en hoe snel de voorraad van uw magazijn wisselt is de ene palletstelling meer geschikt dan de andere. Wij adviseren u graag bij de keuze van de palletstelling voor in uw magazijn. Tevens zullen wij kijken hoe u de beschikbare ruimte zo goed mogelijk kan benutten om de efficiëntie van uw bedrijf zo optimaal mogelijk te maken.

Op maat gemaakte palletstellingen
In een magazijn waar de voorraad snel wisselt hebben palletstellingen heel wat te verduren. Daarom kunnen wij een speciale coating op uw palletstelling plaatsen die corrosie tegengaat. Corrosie brengt grote veiligheidsrisico's met zich mee bij roestende falende constructies in uw magazijn en corrosie dient dan ook te allen tijde worden tegengegaan. Het is zelfs mogelijk om de palletstelling in een kleurcoating te dompelen die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Zo zorgt u er tevens voor dat de presentatie van uw goederen optimaal is voor de klanten. Bij opslagsysteem.nl maken wij de palletstellingen voor u op maat. Voor wat voor een palletstelling u ook kiest en welke grootte deze stelling heeft, de coating en kleur die u wenst; wij stemmen iedere palletstelling geheel op uw wensen af.

Bestel uw palletstellingen bij opslagsysteem.nl!
Wilt u uw magazijn op een zo efficiënt mogelijke manier inrichten, altijd goed bij uw goederen kunnen en beschikken over een opslagsysteem waar u nog jaren plezier van heeft? Bestel uw palletstellingen dan bij opslagsysteem.nl Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen op maat om magazijnen zo efficiënt mogelijk in te richten. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!